We Are Cycling

 

De Gerrie Knetemann Classic is onderdeel van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. Met deze fietsevents verken je de mooiste plekjes van Europa met de fiets. Door de combinatie van fietsen, reizen en plezier kunnen zowel deelnemers als supporters altijd genieten van een topsfeer. Er is voor elk wat wils, of je nu houdt van kasseien, glad asfalt, korte of lange hellingen!

Bekijk hieronder de komende fietsevenementen van We Are Cycling in Nederland. Ride your dream!

CLASSICO BORETTI

CLASSICO BORETTI

2018 | RHENEN | 30 – 65 – 110 – 160 KM

De Classico Boretti is al jaren een begrip onder de Nederlandse fietstoertochten en staat bekend als de Italiaans getinte tocht met prachtige routes over de Utrechtste Heuvelrug met start/finish in Rhenen. Inschrijven voor de 11e editie is nog niet mogelijk.

Meer info Registreren

KLIMCLASSIC

KLIMCLASSIC

10.05.2018 | MAASTRICHT | 110 – 160 KM

Attractieve routes over 110 km en 160 km door de Belgische Voerstreek en Ardennen. Voor deelnemers aan de 15e editie biedt de KlimClassic uitdagende, nieuwe en vaak onbekende beklimmingen over respectievelijk 1.300 en 2.500 hoogtemeters. Inschrijven voor de 15e editie is nog niet mogelijk.

Meer info Registreren

DRENTHE’S MOOISTE

DRENTHE’S MOOISTE

2018 | HOOGEVEEN | 70 – 110 – 160 KM

Drenthe staat bekend als de fietsprovincie bij uitstek en tijdens Drenthe’s Mooiste wordt duidelijk dat deze kwalificatie niet onterecht is! De diverse routes voeren je door het mooiste wat Drenthe te bieden heeft, door de bossen, over de heide en langs pittoreske dorpjes. Inschrijven voor de tweede editie is nog niet mogelijk.

Meer info Registreren

BINCKBANK TOUR TEAMTIJDRIT

BINCKBANK TOUR TEAMTIJDRIT

2018 | VOORBURG | 9 KM

De BinckBank Tour daagt je uit voor een unieke race tegen de klok! Samen met 3 fietsvrienden kun je deelnemen aan de BinckBank TeamTijdrit in Voorburg. Jullie rijden over hetzelfde parcours als waar de profs later hun individuele tijdrit afleggen en beleven de unieke wielersfeer van dichtbij!

Meer info Registreren

GERRIE KNETEMANN CLASSIC

GERRIE KNETEMANN CLASSIC

9.9.2018 | AMSTERDAM 25 – 45 – 75 – 110 – 160 KM

‘Genieten door de bril van Kneet’. Fiets langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en langs unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen.

Meer info Registreren

HARBOUR TOUR ROTTERDAM

HARBOUR TOUR ROTTERDAM

2018 | ROTTERDAM | 30 – 70 – 110 – 150 KM

De 1e editie van de Harbour Tour vindt plaats op zondag 24 september 2017. Het is de start van een heel nieuw concept van toertochten. De Harbour Tour verbindt de recreatieve wielersport aan de Rotterdamse Haven. Dit wordt gedaan door middel van een Experience Ride, waarbij de bijzondere kenmerken van de Rotterdamse haven centraal staan. De route voert dwars door het havengebied en verbindt de Waalhaven met de allernieuwste terminals van de Tweede Maasvlakte.

Meer info Registreren

TACX CLASSIC ZEELAND

TACX CLASSIC ZEELAND

13.10.18 | ZEELAND | 30 – 75 – 126 KM

De Tacx Classic Zeeland is de ultieme seizoensafsluiter van een mooi jaar. Dit bijzonder wielerevenement vindt plaats rondom Neeltje Jans evenals de Tacx Pro Classic, een wielerwedstrijd voor professionals. De combinatie van de prachtige setting in Zeeland en de uitdaging van de Zeeuwse windkracht maken dit een unieke belevenis.

Meer info Registreren
We are cycling
Duursport