Event info

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
Vanaf 800 uur Afhalen startbewijzen
9.00 – 10.00 uur Startmogelijkheid 160 km
9.30 - 10.30 uur Startmogelijkheid 110 km
10.00 - 11.00 uur Startmogelijkheid 65 km

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTBESCHEIDEN

De startbescheiden kun je ophalen op de dag van het evenement. In de week voorafgaan aan het evenement ontvang je een mail met meer informatie.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.


BEREIKBAARHEID

De Gerrie Knetemann Classic zal dit jaar starten bij de Jaap Eden Ijsbaan in Amsterdam. 

Gratis parkeren is mogelijk op het Science Park (P1,P3 en P7) op 800 meter van de Jaap Eden IJsbaan. Het is niet mogelijk om op de Radioweg te parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Amsterdam tramlijn 14 richting Flevopark. Stap bij halte 'Alexanderplein' over op tramlijn 19 richting Diemen Sniep. Stap uit bij halte 'Kruislaan', op minder dan 5 minuten loopafstand van de ijsbaan.

Met de trein vanaf Centraal Station Amsterdam (tussenstop station Muiderpoort) naar station Science Park is de reistijd 8 minuten. De looptijd van dit station naar de ijsbaan is niet meer dan 5 minuten.

Zorg dat je bijtijds vertrekt zodat je op tijd kunt starten. We zorgen dat je gratis kunt parkeren nabij de start, in aanloop naar het evenement informeren we hier verder over.

START & FINISH LOCATIE


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Bij jouw deelname aan de Gerrie Knetemann Classic kun je een Limited Edition wielershirt bestellen. Dit performance wielershirt van AGU voert transpiratie snel af, heeft een lange rits en lycra mouwen voor een perfect pasvorm. 

Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is helaas niet mogelijk. Je kunt de maattabellen hier vinden.