Inschrijven

Hét Amsterdamse wielerfeest keert weer terug op de wielerkalender. 45 jaar na 'het jaar van de Kneet' keert de toertocht ter nagedachtenis aan Gerrie Knetemann terug. Fiets op zondag 10 september met jouw wielervrienden mee door het trainingsgebied van de 'Kneet'. Dit is jouw ideale zondag op de fiets mét wielerfestival na de finish.

Deze volledig verzorgde toertocht start en finisht in het Flevopark in Amsterdam. Met 3 routes van 75 km, 120 km en 165 km kan iedereen meefietsen. Geniet van wegen in 't Gooi en de Utrechtse Heuvelrug waar Gerrie Knetemann van genoten zou hebben. 

Blijf na de finish ook zeker een drankje doen op het finishterrein. Geniet na van de tocht bij de zondagmiddagborrel en waag een dansje op de beats van de DJ. Het belooft als vanouds weer een onvergetelijke dag op de fiets te worden.

Schrijf je individueel in, of fiets samen met je vrienden of collega's in een team!

De inschrijvingen openen binnenkort.

Tarieven

75, 120 & 165 km  
Sprinterstarief (t/m 26 juni) € 32,00
Regulier tarief (1 juli t/m 9 september) € 35,00
Daginschrijving (10 september) € 35,00

Leden van de NTFU ontvangen €3,00 korting op het inschrijftarief.


Groepsinschrijving en pakketten

Groepsinschrijving
Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen! Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen.

Business- en/of vriendenpakket
Maak de Gerrie Knetemann Classic onvergetelijk door je deelname te upgraden met één van onze pakketten. Geniet met 6 fietsers van de ideale zondag op de fiets. Voor de start is er koffie en appeltaart, na de finish staan de drankjes al klaar bij je gereserveerde biertafel. Bekijk hieronder de opties (incl btw).

Wil je extra opties toevoegen aan je pakket? Neem dan contact op via info@gerrieknetemannclassic.nl voor de mogelijkheden.

 

Easy rider €320,-

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon

Advanced rider €355,-

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Koffie en appeltaart bij de start
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon

Pro rider €450,-

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Sportvoedingspakket van Amacx (voor of achteraf)
 • Koffie en appeltaart bij de start
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon
 • XXL bittergarnituur

Inbegrepen bij je inschrijving

Keuze uit een van de drie uitgepijlde routes

Verzorgingsposten met sportvoeding van Amacx

Technische assistentie en reparatieservice bij pech onderweg

Unieke herinnering na afloop

Extra te bestellen

Bij jouw deelname aan de Gerrie Knetemann Classic kun je een Limited Edition wielershirt bestellen. Dit comfortabele wielershirt is gemaakt om iedere wielrenner te laten genieten van de afstand. Door de comfortabele fit zal het shirt nooit te strak, maar ook zeker niet te los zitten. Met de lange rits bepaal je zelf hoe ver jij het shirt opendoet tijdens jouw rit. De drie zakken achterop bieden genoeg ruimte om proviand mee te nemen voor onderweg.

Let op: Wielershirts zijn gemaakt om stak om het lijf te dragen. Mocht je jouw shirt graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans casual draagt. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk, omdat alles per persoon wordt gemaakt. Bekijk hier de maattabel

Voor €30,- kan je dit mooie Limited Edition wielershirt bestellen via de onderstaande button. Zo fiets jij de Gerrie Knetemann Classic mee in stijl!


KEUZE UIT DRIE AFSTANDEN

Fiets 75, 120 of 165km vanuit Amsterdam.

Bekijk hieronder alvast een impressie van de routes. De definitieve routes zullen in aanloop naar het evenement gedeeld worden.

We Care About Cycling

Bij al onze fietsevenementen kom je dit bord tegen op het evenemententerrein en de verzorgingsposten. We willen hiermee bewustwording creëren bij onze deelnemers. We hebben dit vertaald in vijf duidelijke pictogrammen.

Tijdens een toertocht maken we gebruik van de openbare weg. Toon onderweg respect voor mede-fietsers, andere weggebruikers en omwonenden en ga netjes om met de prachtige omgeving waarin we fietsen.