Inschrijven

Hét Amsterdamse wielerfeest keert terug op de wielerkalender . 45 jaar na 'het jaar van de Kneet' wordt de toertocht ter nagedachtenis aan Gerrie Knetemann wederom verreden. Fiets op zondag 10 september met jouw wielervrienden mee door het trainingsgebied van de 'Kneet'. Dit is jouw ideale zondag op de fiets!

Deze volledig verzorgde toertocht start en finisht in het Flevopark in Amsterdam. Met 3 routes van 75 km, 120 km en 165 km kan iedereen meefietsen. Geniet van wegen in 't Gooi en de Utrechtse Heuvelrug waar Gerrie Knetemann van genoten zou hebben. De dochter van Gerrie Knetemann, Roxane Knetemann fietst ook mee.

Blijf na de finish ook zeker nog even napraten op het finishterrein. Geniet na van de tocht bij de zondagmiddagborrel en waag een dansje op de beats van de DJ. Het belooft als vanouds weer een onvergetelijke dag op de fiets te worden.

Schrijf je individueel in, of fiets samen met je vrienden of collega's in een team!

Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven.

Tarieven

75, 120 & 165 km  
Sprinterstarief (t/m 26 juni) € 32,00
Regulier tarief (1 juli t/m 9 september) € 35,00
Daginschrijving (10 september) € 35,00

Leden van de NTFU ontvangen €3,00 korting op het inschrijftarief.

Daginschrijving is mogelijk via het online registratieformulier, het niet mogelijk er plaatse te betalen met pin of contant. 


Groepsinschrijving en pakketten

Groepsinschrijving
Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor het reguliere tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen! Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen.

Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven.

Business- en/of vriendenpakket
Maak de Gerrie Knetemann Classic onvergetelijk door je deelname te upgraden met één van onze pakketten. Geniet in teams van 6 fietsers van de ideale zondag op de fiets. Afhankelijk van het gekozen pakket is er voor de start koffie en appeltaart, na de finish staan de drankjes al klaar bij je gereserveerde biertafel(s). Bekijk hieronder de opties (incl btw).

Wil je extra opties toevoegen aan je pakket? Neem dan contact op via info@gerrieknetemannclassic.nl voor de mogelijkheden.

 

Easy rider (6 personen) €320,- UITVERKOCHT

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon

Advanced rider (6 personen) €355,- UITVERKOCHT

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Koffie en appeltaart bij de start
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon

Pro rider (6 personen) UITVERKOCHT

Inclusief:

 • 6 startbewijzen
 • Sportvoedingspakket van Amacx (voor of achteraf)
 • Koffie en appeltaart bij de start
 • Gereserveerde biertafel voor jouw team (6 personen)
 • Inclusief 2 consumpties (bier/wijn/fris) per persoon
 • XXL bittergarnituur

Inbegrepen bij je inschrijving

Keuze uit een van de drie uitgepijlde routes + gpx

Verzorgingsposten met sportvoeding van Amacx

Technische assistentie en reparatieservice bij de start en onderweg

Overhoopt pech onderweg? Een team komt ter plaatse voor hulp. Kun je echt niet verder? Dan brengen we jou en je fiets terug naar de start

Gratis fietsenstalling bij de finish

Gezelligheid na de finish

Unieke herinnering na afloop

Niet meer te bestellen - limited edition wielershirt

Bij jouw deelname aan de Gerrie Knetemann Classic kun je een Limited Edition wielershirt bestellen. Dit comfortabele wielershirt is gemaakt om iedere wielrenner te laten genieten van de afstand. Door de comfortabele fit zal het shirt nooit te strak, maar ook zeker niet te los zitten. Met de lange rits bepaal je zelf hoe ver jij het shirt opendoet tijdens jouw rit. De drie zakken achterop bieden genoeg ruimte om proviand mee te nemen voor onderweg.

Let op: Wielershirts zijn gemaakt om stak om het lijf te dragen. Mocht je jouw shirt graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans casual draagt. Ruilen of retourneren is helaas niet mogelijk, omdat alles per persoon wordt gemaakt. Bekijk hier de maattabel

Voor €30,- kan je dit mooie Limited Edition wielershirt bestellen via de onderstaande button. Het shirt kan besteld worden t/m 20 augustus. Zo fiets jij de Gerrie Knetemann Classic mee in stijl!


KEUZE UIT DRIE AFSTANDEN

Fiets 75, 120 of 165km vanuit Amsterdam.

Bekijk hieronder alvast een impressie van de routes. De definitieve routes zullen in aanloop naar het evenement gedeeld worden.

We Care About Cycling

Bij al onze fietsevenementen kom je dit bord tegen op het evenemententerrein en de verzorgingsposten. We willen hiermee bewustwording creëren bij onze deelnemers. We hebben dit vertaald in vijf duidelijke pictogrammen.

Tijdens een toertocht maken we gebruik van de openbare weg. Toon onderweg respect voor mede-fietsers, andere weggebruikers en omwonenden en ga netjes om met de prachtige omgeving waarin we fietsen.