Vrijwilligers

Op zondag 8 september 2019 organiseren wij de 14e editie van de Gerrie Knetemann Classic. Om alle toerfietsers een onvergetelijke dag te bezorgen kunnen we de hulp van vrijwilligers goed gebruiken.

We bieden hen een superleuke ervaring bij een van Nederlands grootste toertochten, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staan. We zijn dan ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van aanpakken weten en die ons als organisatie graag een handje willen helpen.

WAAROM IS HET ZO LEUK OM ALS VRIJWILLIGER TE WERKEN?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement
  • Je krijgt een uniek shirt als aandenken
  • Gratis lunchpakket op de dag van het evenement.

AANMELDEN

Help je mee? Je kunt je hier aanmelden

CREW CASH ACTIE VERENIGINGEN EN SCOUTINGGROEPEN

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 5 of meer mensen aanmeldt ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep.

Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Als organisatie doen we ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn; uitreiken startbewijzen, uitdelen medailles, bemannen fietsenstalling en verzorgingspost.

AANMELDEN GROEPEN

Wil je met jouw vereniging een handje meehelpen of heb je vragen, stuur dan een mail naar vrijwilligers@golazo.com.