Optimaal voorbereiden? Fiets mee met de Routiers Cycling Club!

images

Wil je zondag 8 september goed voorbereid aan de start staan bij de Gerrie Knetemann Classic? Fiets dan eens mee met Routiers Cycling Club, de recreatieve renners-divisie van ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland.

Routiers Cycling Club - Just Ride!

Routiers willen gewoon samen rijden; ‘Just Ride’. Samen met andere liefhebbers van de wielersport. Ongeacht leeftijd of niveau. Zo maken ze wielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker. Elke zondag rijden ze zo’n 50-75 kilometer in een ‘social pace’ (25-30 km/h.) en volgens een ‘no drop policy’. Want samen uit = samen thuis. Iedereen die het wielrennen een warm hart toedraagt, kan meerijden met Routiers. Vertrek om 10:00 uur vanaf ASC Olympia op Sportpark Sloten.

Kijk voor meer informatie op https://www.routiers.cc of check de Routiers Facebook pagina, hun Instagram of Twitter voor het laatste nieuws en updates.

Gerrie Knetemann Classic gaat niet door op zondag 13 september 2020

De organisatie heeft helaas moeten besluiten dat de Gerrie Knetemann Classic geen doorgang zal vinden op de geplande datum van zondag 13 september 2020.

Lees meer