Gerrie Knetemann Classic start vanaf Jaap Eden IJsbaan

images

De inschrijving voor de 15e editie van de Gerrie Knetemann Classic is geopend. Op zondag 13 september kunnen recreatieve fietsers kiezen uit verschillende routes door het trainingsgebied van De Kneet. Dit jaar start het jaarlijkse Amsterdamse wielerfeest vanaf de Jaap Eden IJsbaan.

De Gerrie Knetemann Classic is een unieke toertocht ter nagedachtenis aan een van Nederlands grootste en meest succesvolle wielrenner, Gerrie Knetemann. Vanaf de historische Jaap Eden IJsbaan worden er op zondag 13 september aantrekkelijke routes van 75, 110 en 160 km uitgezet. De routes voeren langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en de unieke natuurgebieden van de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Deelnemers kunnen een uitgebreid deelnemerspakket verwachten met duidelijk uitgepijlde routes en uitgebreide verzorgingsposten. Voor alle deelnemers ligt na afloop een unieke medaille klaar. De organisatie verwacht dit jaar 2.000 deelnemers aan de start. Inschrijven kan vanaf vandaag.

We Are Cycling

De Gerrie Knetemann Classic maakt deel uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland maken onder andere de KlimClassic, Classico Boretti en sinds dit jaar ook de Ronde van Nijmegen onderdeel uit van de We Are Cycling kalender. Meer informatie kun je vinden via: www.wearecycling.nl.