Routes

Voor de 15e editie van de Gerrie Knetemann worden drie attractieve routes van 75, 110 en 160 km uitgezet. De parcoursen starten vanaf de Jaap Eden IJsbaan en voeren langs de mooiste plekjes van het Groene Hart, ’t Gooi en de natuurgebieden van de Ankeveense en Loosdrechtse plassen. De routes worden gepijld met herkenbare We Are Cycling pijlen.


Strava Challenge

Ga de competitie aan tegen je vrienden!

Als deelnemer van de Gerrie Knetemann Classic is het mogelijk deel te nemen aan de speciale Strava - We Are Cycling Challenge. Een nieuw competitief element, waarbij je op basis van Strava  tegen mede fietsers kunt strijden op een speciaal segment binnen het parcours! 

Wie is er sneller, jij of een van je fietsvrienden? Ga de uitdaging aan en kroon jezelf tot winnaar van de Strava - We Are Cycling Challenge. 

Daag jezelf en je vrienden uit. Op het parcours zullen we op een uniek stuk in het parcours een segment creëren, waardoor er een klassement ontstaat. Word jij de snelste man of vrouw, dan krijg je na afloop een tof We Are Cycling winnaarspakket toegestuurd!

Waar de segmenten zich per tocht precies bevinden houden we nog even geheim. Wil je in het Strava segment klassement komen? Vergeet dan niet te fietsen met Strava, je activiteit op openbaar te zetten en lid te worden van onze Strava club!

Strava
Strava is wereldwijd één van de meest gebruikte mobiele apps voor het bijhouden van sportprestaties via GPS. De app is makkelijk in gebruik en te koppelen met vrijwel alle sporthorloges en fietscomputers. Strava is gratis en gemakkelijk te downloaden via de AppStore of Google Play Store. 

'If it ain't on Strava, it didn't happen!'